Equip

Mariona Genís Vinyals (Barcelona 1976) és Doctora Arquitecta per l’ETSAB, UPC (2014). La seva recerca està vinculada a la innovació docent en l’àmbit de la Restauració Arquitectónica i el Disseny i en nous mètodes de Restauració i Rehabilitació.

Com a docent, és professora agregada del grau en Disseny i coordinadora de l’àrea d’innovació pedagògica en BAU, Centre Universitari de Disseny (UVIC-UCC). Participa com a professora convidada i coordinadora en diversos màsters, postgraus i cursos de la UPC School

En l’àmbit de la Restauració és coordinadora i professora del Màster en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica: de l’Avaluació Prestacional (CTE) al Projecte d’intervenció, de la UPC.

Ha estat convidada a donar conferències d’innovació docent i restauració arquitectònica en la UPC, en el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a l’UNACH i l’UDG (Mèxic) i a La Salle Bogotà (Colombia), entre altres.

Jordi Planelles Salvans (Barcelona 1976) és Arquitecte i doctorand per la UPC, la seva recerca està vinculada a les noves tipologies d’habitage dels segles XIX i XX.

Com a docent, és professor associat del Grau en Disseny i del Màster en Disseny d’Espais Interiors a BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona (UVIC-UCC). Participa com a professor convidat en diversos màsters, postgraus i cursos sobre temes de construcció i patrimoni.

Ha estat convidat a donar sesions d’innovació docent, construcció i restauració arquitectònica a l’Escola Sert (COAC), la UDG (Mèxic) , entre altres.